Om Os


Visual Data ApS blev etableret i 1999 af direktør Lars Bøggild. Tidligere udviklede vi software til flyindustrien, men siden begyndelsen af 2012 har vi brugt mere og mere tid på at arbejde med mobile enheder.

Derfor ændrede vi i juni 2013 vores fokus til primært at målrette os App Development - således blev Visual Data til The House of Apps.

På nuværende tidspunkt har vi specialiseret os i at bygge Apps til konferencer og kongresser. Vi har med succes bygget vores App Til Konferencer App – så den kan skræddersys online til at matche enhver konference uanset størrelse og behov.

Års arbejde med konference Apps har givet os en god forståelse af, hvad der gør en god konference, og hvordan en app kan gøre den endnu bedre.

En af de vigtige erfaringer vi har lært er, at alle konferencer er forskellige, og alle konferencer har specielle behov, og derfor har vi gjort vores App så fleksible, at den kan tilpasse sig enhver konference.

En anden erfaring er, at konferencer er levende begivenheder, der udvikler sig og ændrer sig konstant - især efter at de er startet. For at være en succes skal Appen ikke bare kun kunne reflektere disse ændringer og udvikle sig sammen med konferencen, men det skal snarere hjælpe konferencen i sin udvikling – så den kan være en dynamisk oplevelse for alle sine deltagere.


Nogle af vores kunder.

    Kik forbi os på Www.VisualData.DK for at høre mere om hvad vi kan tilbyde indenfor App udvikling.